6.5.07

Kon het niet laten

Vanochtend rond 9 uur vertrokken voor een loopje richting Nokere. Gisteren zitten denken om nog eens de v-route uit te proberen. Vorig jaar is me dit niet gelukt wegens die knieblessure en dit jaar had ik er eigenlijk nog niet aan gedacht. Alhoewel het slechts twee weken voor de marathon is, hebben we het er toch op gewaagd.


Vertrokken met een sweater. Er was deze morgen immers een koude noorderwind en zon was er niet te bespeuren. Na een vijftal kilometer kwan die Lola er toch door en de sweater rond mijn middel gebonden. Zo naar Nokere. Het was vlak lopen tot in Wortegem-Petegem. Vanaf dan ging het alleen maar op en neer, korte steile hellingen, vals plat, ... maar ongelooflijk mooie uitzichten.
Na een twintigtal kilometer verlaten we Wortegem-Petegem en komen we opnieiw aan in Nokere. De kuitenbijter van Nokere dorp, waar menig wielertoerist ook ff moet doorduwen vlot doorgekomen en zo richting Waregem. Die laatste brug, over de E17 was er toch wel teveel aan. Doorbijten tot thuis waar een ongerust vrouwtje op me stond te wachten.... na 32 kilometer.

Geen opmerkingen: