17.7.06

Running aan zee II

Dit weekend opnieuw aan zee doorgebracht. Zaterdag heb ik een intensieve duurloop van exact 1 uur gelopen op de dijk (van het casino tot aan het zwin). De wind was nog vrij sterk, maar toch al stukker beter dan vrijdag. Het ging vrij goed en mijn harstlag heb ik constant op 163 kunnen houden.
Zondagochtend ben ik dan vertrokken voor mijn lange duurloop. Ik voelde al van in het begin dat het me niet meezat en na anderhalf uur ben ik er dan ook echt mee opgehouden. De wind was grotendeels gaan liggen en de zon brandde al zo hevig dat op dat eigenste moment alleen de zee me een oplossing kon bieden: WATER!!!!!!!! :-). Ben er dan ook onmiddellijk ingedoken. Ik vermoed iets te weinig gedronken te hebben onderweg. Ik heb trouwens de rest van de dag nooit echt mijn dorst kunnen lessen. Drinken dat ik gedaan heb gisteren, ge kunt je niet inbeelden.

Ik ga mijn herstelloop van deze avond overslaan (mag wel een keer, zeker). Wat extra rust kan volgens mij geen kwaad. Mijn loopje van morgen ga ik proberen in de vroege ochtend te doen.

Lang leve de zomer!

Geen opmerkingen: